Catering


Lönebostället Catering


När vi jobbar med mat lägger vi stort fokus på att skapa varierade, smakrika och färgstarka rätter och tillbehör baserade på grönsaker.Till det bjuder vi på kötträtter som tillsammans skapar rena och balanserade smaker. På våra bufféer finns sallader, grönsaksrätter, kötträtter, soppor, röror och hembakat bröd inspirerat från hela världen.


Exempel på vad vi gärna levererar från 10 till 100 personer:


Helvegetarisk Festbuffé inspirerad från hela världen.

Tapasbuffé inspireard från Medelhavet och Sydamerika.

Festbuffé med en fin sammansättning av både vegetariskt och kött.

Stor bröllopsbuffé med en färgstark vegetarisk buffé med eller utan flera sorters kallskuret efter säsong

Hamburgerbuffé med hempressade högrevsburgare, bageribakat bröd och hemlagade tillbehör och vegetariska alternativ.

Vegetariska Soppluncher/middagar med hembakat bröd och goda röror.

Grytluncher/middagar, både vegetariskt och/eller med kött, hembakat bröd och röror.


Vi samarbetar med lokala leverantörer.

Grafmans Goda är en lokal charkuterist som levererar fantastiskt kallskuret, korvar och mycket annat som är lokalproducerat och av hög kvalitet.

Vi samarbetar även med Bakeriet i Tomelilla som levererar tårtor och bakverk till din fest beroende på vad det är du vill fira.


Knuten till oss har vi även en dekoratör som skapar fantastiskt dekorativa bord och dukar vackert till din fest.


Om oss:

Ann och Sofie som är kreatörer på Lönebostället Catering har lång erfarenhet av att jobba med mat i många olika sammanhang. Ann drev en vegetarisk restaurang redan på 80-talet efter att ha jobbat i vegetariska kök på hälsohem runt om i Dalarna. Idag driver hon Löneboställets Korvcafé. Tillsammans har Ann och Sofie jobbat ihop med catering för både företag, fester och bröllop för upp till 100 personer. Sofie har även jobbat med Craft-Service inom filmbranschen de senaset fem åren. Det innebär att serva ett filmteam och medverkande med mat och fika under en inspelningsdag. Sofie har även lång erfarenhet av servering både på restaurang och på stora event.